Posted by: unicorn | Jun 15, 2007

Magic?

ilmu magic mcm yoga dari India…

perhatikan tulisan pada kotak dlm gambar tu——–> “indian magic”


Responses

  1. hush…btul ker nie, atau dia pakai kayu tue..?

  2. Betul lah kot.aku pun macam x percaya da.guna hantu kot………..

  3. mgkn dia guna titik keseimbangan yoga kot…….

  4. terpulang pada akal kita yg waras ni nk menilainya..

    • you cuma bs komentar sahaja, blok…..

  5. Magic is amazing. I believe magic.

  6. ddooooooooooooooobbbooooooooooolllllllllllllllllllll

  7. gathaki lek’e tu la wong tu ada plat yg masuk d celana org itu…… yg nopang pantatnya

    • you cuma orang yang bs komentar sahaja, you iri tak punya kemampuan ya???

  8. keren ajarin donk, kemarin saya mimpi bisa terbang


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: