Posted by: unicorn | Julai 31, 2007

aku yang sibuk…….

dlm 2,3 hari ni aku sibuk sgt.. tiada ruang utk aku surf internet, update blog.. entahler, dgn kerja aku yg tidak menentu, sekejap jer singgah kat ofis(keje luar),pastu kena betulkan pc bdk ofis dlm 3 ketul.. blk keje jer terus betulkan pc tu… alhamdulillah… semua tu dah settle… entahler, aku yg sibuk atau tidak bijak menguruskan masa?


Responses

  1. Aku kalau tak ada kerja selalu masuk blog mu ni.
    Mana2 yang aku belum baca aku akan baca. best juga pada duduk saja.

  2. terima kasih geng… rajin2 ler singgah…

  3. ko kerja dlm bidang IT ke bro?

  4. lebih kurang mcm tu ler… bhgn ict badan korporat.. tapi lebih fokus utk networking, communication…

  5. Nie first time aku masuk blog ko…
    nampak cam ok je..
    tgklah kalau rajin nanti aku selalulah singgah

  6. to zool~thanks bro, sudi jgk kau jenguk blog aku yer.. rajin2 ler singgah..

  7. GAMBAR BARU TAKDO KO

  8. john~nanti aku post gambar kau kat blog ni nyai…. boleh ko?


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: