Posted by: unicorn | Ogos 6, 2007

akukah itu…..?

yer, mmg aku…. proses tumbesaran yg amat cepat sekali berlaku pada diriku dlm masa 3 tahun ni.. dari berat aku 65kg sehingga mencapai 74kg skrg ni.. argh… kenapa? makan,makan dan terus makan…mungkin selera makan aku yg semakin bertambah agaknyer.. atau kata org tua2… “hati senang ler tu”.. entahler… sempena kedatangan Ramadhan Al-Mubarak ni nanti, aku punyai misi yg harus aku kotakan seiring dgn pengisian rohani buat diriku yg sekian lama tidak terisi…

aku tinggalkan blog ni selama beberapa hari tidak berupdate atas tuntutan kerjaku dengan gambar dariku khas buat tatapan ceriteraku blog hasil nukilan pelukis potret jalanan dan karikatur dari bekas kartunis gila-gila-“boy pj”….

aku 2004…

aku 2007…


Responses

  1. Boy Pj..saya ingat name tu..dulu saya peminat gila-gila..gila-gila zaman ujang..zaman aie..biarlah orang tua cakap, baca gila-gila boleh jadi gila..tapi saya suka..erm,tp sekarang, xtau gila-gila wujud lagi ke tak..*SIGH*

  2. xpe utamakan kerja dulu drpd ber blog…
    oo boy pj ye…aku kenal dia stakat biasa2 je..pasal aku masa tggu spm dulu kerja dgn gelihati…secara xlansung kenal gak kartunis2 dr majalah lain…

  3. smpat lagi aku guna kemudahan internet kat sini..

    kriesz~haa..betul tu.. masih wujud lagi.. skrg boy pj tak terikat dgn mana2 company dah.. keje sndiri..

    chot~ oooo… kenal jgk kau yer.. kau keje apa kat situ bro?

  4. lama x baca majalah gila2…dulu minat sgt baca 3 dara pinggitan🙂

  5. Cakkkk!!! Assalamualaikum. Wah, dah tembam ye pipi tu. Sama la kita ni. Hikhik. Takpe la. Janji senang hati, kan?🙂

  6. salam perkenalan…

    minat tgk gamba tu.

  7. waaa, bestla gambo ko tu..aku rase yg bwh lagi ensem,hehee..nampak cam dah dewasa biarpun lebih tembam,kekee

  8. Kuat makan tu….. tu yang jadi tembam.

  9. Apa pun aku suka baca website mu.

  10. baru ada kesempatan…

    airynz~yup, dulu aku pun jgk baca kisah 3 dara tu.. tapi skrg mcm xbest dah majalah tu..

    puteri ezza~haa… waalaikumussalam… iye…samalah… betul tu, janji senang yer..

    ctsurif~salam kenal kembali… trima kasih… sudi jgk kau jenguk blog aku yer.. utk pujian tu, ikhlas ke ni…. hehehehe..

    acai~best ler aku kalu mcm tu… hehhehee…. trima ksh bro..

    taufik~bereh geng…. rajin2 ler singgoh..

  11. morning isnin bro, jgn mkn nasik lemak byk bro,kekeke..nnti….:P

  12. acai~trm ksh utk nasihat tu bro…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: