Posted by: unicorn | Ogos 21, 2007

terikat….

buat tatapan ceriteraku blog…. antara gambar dihari pertunanganku… doakan moga pertunangan ini diakhiri kejinjang pelamin dan jodoh kami berkekalan hingga ke akhir hayat…. amin..

1

1

1

1


Responses

  1. waaa, selamat bertunang bro, moga sampai kejinjang pelamin ye..smoga berbahgia hingga keakhir hayat..pertunangan ni merupakan salah satu perkara yg digalakkan dalam Islam..:) slps ni blehla belajar slow2 alam rumah tangga agar lebih selesa bila hidup bersama nnti lelagi tanggung jawab besar pastu ,hehee…..:)

    congratulation!!

  2. acai~trm ksh bro….. nanti kalau senang jemput ler kenduri aku.. InsyaAllah…

  3. amboi manis2nya gadis didlm gmbar tu…kahwin nanti jgn lupa jemput aku plak..hehe

  4. chot~adik-adik aku ler.. InsyaAllah, aku jemput..
    mana tau kalau kau nk jadi photographer aku ker.. hehehe….

  5. 1st time dtg🙂

    slmt btunang. kendurinya bile ek?

  6. masy~trm ksh sudi dtg.. InsyaAllah, akhir tahun ni…

  7. tahniah bro..
    selamat bertunang…
    semoga selamat ke jinjang pelamin mcm akak aku..hihi..😉

  8. obito~trm ksh… InsyaAllah…

  9. dah terikat ke??

    alaaa, baru je nak tackle.. hehe

  10. selamat bertunangg.. suwitnya gadis ituk.. mcm majlis kawen lak.. kapan majlisnya yach?

  11. wenkt~tak rugi pun tak dapat tackle….hehehe… trm ksh sudi singgah..

    lindosh~trm kasih… biasa2 aje…. InsyaAllah, ujung thn ni kot…

  12. Aku ingatkan mu kahwin, Tertanya juga nape aku tak dpt jemputan. kenduri nanti jgn lupa….. Selamat menempuh alam pertunangan. Darah manis tu, Hadapilah setiap dugaan dan ujian Allah dgn sebaik mungkin…

  13. salam perkenalan..
    1st time ke sini..
    thanks sudi singgah blog kiter..

    wah sudah bertunang yer…
    tahniah yer..
    nanti jgn lupe jemput kiter…

    hehehe…

  14. taufik~tunang ler, buat kecik2 jer… nanti kenduri aku jemput ler…trm ksh utk nasihat tu.. InsyaAllah..

    cd~salam kenal kembali..sama2.. InsyaAllah… itupun kalau sudi…hehehehe….

  15. assalamualaikum….

    he he…tahniah lah deh???b’tunang tak ckp kat kawe pn…k lah…semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin n hingga ke anak cucu n last skali ke akhir hayat….. he he…..nanti kwin jgn lupa jemput ek??? jgn lupa pd t/jwb deh???besar tu….jga la dia baik2 ek???tp mesti ingat…sesuatu benda yang susah nak dapat amat berharga n bernilai dalam hidup…but…sesuatu yg senang nak dpt tak kan berkekalan…so jga lah amanat itu baik2 ek???k…bye n wassalam…..

  16. ct kb~waalaikummussalam……. buat kecik2 jer ti.. trm kasih utk nasihat tu…InsyaAllah kawe jemput…

  17. tahniah dan selamat bertunang! tunang jangan lelama… trus kawen🙂

    nikmat perkahwinan pabila kita dpt share everything… bkn utk sehari dua tp seumur hidup… dan belajar buat keputusan bersama😀

  18. macam kenai ajer .. tapi di mana yekk ..

  19. megat~trm ksh bro utk nasihat tu… kau dah kawen ek?

    hardyweb~kau ning xhabis2, asyik kenal jer…

  20. asslmlkm… macam xknlje. hehehe papepun dh tljak wa bukak laman lu, sblm tlmbt wa ucpkn slmt b2ng n mlngsungkn prkhwinan ko nnt. sikit nasihat dr wa, tlg jga n brtmbang rse antra pasangn lu. n jgn abaikn tggjwb dgn allah. krn hny kpdnya kita memohon tiap bn2an. wa doakan lu bahagia sbgaimana yg lu impikan bsama psagnlu. wsslm…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: