Posted by: unicorn | Ogos 24, 2007

tag?

haa…. tag pertama dari chot buat aku… layan jelah….

tag
5 benda dalam (pouch) beg aku
-thumb drive
-wallet
-segala macam kunci
-pen
-h/p

5 benda dalam beg duit aku
-Mykad
-segala mcm resit
-bisnes card
-duit 1 ringgit lama
-Kad kredit

5 benda faveret dalam bilik bujang aku
-majalah2
-koleksi cd lagu & kaset
-PC
-katil
-1 buah kipas angin

5 perkara yang aku nak lakukan
-kahwin
-sambung belajar
-jadi org yg berguna
-pergi melancong kat oversea
-sentiasa ingat kt Allah

5 perkara yang sedang dilakukan
-tengah lyn blog org lain
-Bekerja sambil main internet
-tgh download software kt internet
-edit gambar dgn phostoshop
-dengar lagu


Responses

  1. waaa, ko ada posh ek..aku dari skolah menengah sampaila skrang tak penah ada beg even beg skolah..hehe..dulu dudk asrama mane bwk beg..aku cuma ada beg balik kampung je..

  2. tq krn jwb tag aku. ko nak sambung blajar apa lagi bro? ambik master ke?
    kamera yg aku beli tu asalya RM2159 tp aku tambah beli lens panjang skit..total RM3000 jadinya..siap bg bag, 2gb, kain lap lens

  3. acai~ok le tu bro… dari xpakai langsung.. tgk keperluan ler..

    chot~sama2. baru nk amik degree bro… tulah, dulu srh belajar rajin2 xnak.. hehehehe.. pergh, byk tu duit ko… nti ler aku kumpul duit jgk mcm kau, nk beli kamera.. tgk keperluan lain dulu..

  4. bro, update ar,kekekeke…aku teringin nak pakai BMW camkat entry ko bwh nih..eh bukan, aku nak masukkan night vision tu dlm kete aku sedia ada,muahahaa

  5. acai~ok…. nti aku update ler… xde idea lah… ooooo… nk tambah kat kete kau yer, beli ler kalau kau mampu..heheheh…

  6. aku mampu kalau nak beli bro, tapi pastu seluruh gaji aku byr kete tu,muahaha..tido dlm kete dan mkn sikit2 part kete tu untuk hidup..

  7. kalo xde mykad dalam beg duit..sah bukan warganegara malaysia..hikss…

  8. ahaks….cik unicorn..(betulke nih?) sila cek email da reply a.s.a.p

  9. acai~ikut ko le acai…..xnak ajak ke ayam ko skali…hhehehe..

    kriesz~ops… mcmana boleh lupa pulak…aku warganegara ler….

    edt83~yup…nti aku reply…

  10. Salam Unicorn. Dah lama tak datang bertandang. Kunci peti harta karun ada tak? Hehe.

  11. puteri ezza~salam kembali… belum ada lagi kunci tu.. kunci jamban ada ler… hehehehe…


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: