Posted by: unicorn | September 5, 2007

Kerja oh kerja….

dah lama aku tak update blog ni, tak singgah pun kat blog rakan bloggers… aku sibuk skit 2 minggu kebelakangan ni… dengan kerja2ku yg tak menentu, tak kira masa.. komitmen aku pada kerja harus diutamakan…. pada rakan2 bloggers sekalian dan seluruh rakyat Malaysia, selamat menyambut hari kemerdekaan yg ke-50 aku ucapkan… moga kemerdekaan ini akan terus kekal aman dan terpelihara hendaknya… Amin..

k

keje2


Responses

  1. nice shot bro…

  2. chot~biasa2 je bro… tq..

  3. Pemandangan yang cukup indah

  4. aik bro, keje kat bilik server ker? perrghh, mesti hasler gile nih..bleh share2 ilmu ngan aku ek,hihi..akupun ngah blaja2 lagik ni networking, server and stuff…brape rack server tpt ko?

  5. taufik~yup… indah ciptaan Illahi..

    acai~tak pandai sgt pun, lebih kurang mcm 2 ler.. tapi lebih kearah communication equipment, dari fiber optik, pcm(SDH/PDH), router, hub/switch, server hingga ke LAN.. server tu aku tak ingat ader brp rack, tp byk ler jgk..

  6. hoho..
    bila tengok rack server tu teringat mase aku keje kat TM kene jaga tellabs & marconi punya SDH/PDH sistem..

    ko keje mana unicorn?

  7. khairulazmi~yup betul tu.. sebenarnye ni rack SDH dari Alcatel.. oooo.. keje kat TM rupanyer.. skrg keje mana dah? aku keje kat syarikat korporat biasa jer…

  8. lebih kurang kerja aku jer eheh


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: