Posted by: unicorn | Oktober 9, 2007

Salam Aidilfitri…

Dikesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat menyambut lebaran dan ingin memohon maaf andaikata apa yg tertulis/terpapar dlm blog ataupun tulisan/komen aku diblog rakan2 ini menyinggung mana pihak/rakan2 sekalian.. moga kita bertemu lagi pada lebaran yg akan datang, andai diberi kesempatan olehNya… Mohon seribu kemaafan dari aku….

credit to tokeikedai.net utk gambar yg dimanupulasi oleh aku..

raya07


Responses

  1. salam aidilfitri buat saudara… -pengunjung setia ceriteraku blog. Thanks 4 your blog info…

  2. salam aidilfitri bro.. mohon maaf zahir dan batin andai ada coretan yg mengguris hati…

  3. alycia~sama2 lah kita yer…

  4. selamat hari raya aidilifitri. terima kasih atas persahabatan yg baru bermula ini. semoga berkekalan insya Allah.

  5. jeff~sama2 bro…..InsyaAllah…

  6. salam aidilfitri bro..
    maaf zahir batin…😉

  7. obiputra~slm aidilfitri kmbli bro….

  8. slm bro, sihat tak? mohon maaf di atas segala keterlanjuran kata spjg perkenalan kita, slm lebaran untuk ko sekeluarga ye..:)

  9. Selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir batin, Aku kena standby seminggu. nasib baik kg kat sini jugak. Kalau senang jemput datang ke rumah ( kerteh atau Chukai ).

  10. acai~slm kmbli bro, alhamdulillah.. sihat.. sama2 lah kite yer…. salam buat kau sekeluarga jgk..

    taufik~slmt hari raya kmbli fik…. maaf dari aku jgk.. xper geng2, keje kat kg jer..hehehe.. InsyaAllah.. nti aku call dulu..

  11. selamat beraya dgn insan yg tersayang….aku mintaa maaf jika ada kesalahan aku ye….selamat bercuti!

  12. Selamat Hari Raya Aidilfitri..🙂

  13. bro, jgn lupe update cite raya tau,kekekee

  14. chot~aku pun sama bro…. minta maaf jgk…

    burnz~slmt hari raya aidilfitri kembali..

    acai~InsyaAllah…..

  15. slamat beraya. camner nak centrekan benda2 kat widget tu eh?🙂

  16. knizam~slmt beraya kmbali bro… maaf aku lmbt reply… busy skit…. ttg nk centre kan widget tu kau klik link dan guna command tu sblm code widget kau … sekian..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: