Posted by: unicorn | November 9, 2007

Ruang waktu………

dah lama aku tak update blog ni.. dah bersawang pun…. sebenarnya aku sibuk sikit, dgn keje, persiapan kahwin aku yg bakal tiba dlm beberapa minggu je lagi… mmg aku tidak punya masa untuk online, menjenguk blog rakan2 cyber… InsyaAllah, bila segalanya selesai…. aku akan muncul didunia cyber ni seperti biasa…

cahaya

ngage


Responses

  1. wahhhhh tahniah!🙂

  2. knizam~trima kasih bro…

  3. wah wah dah nak jadi raja sehari, jagan lupa jemput sakura n pasangan ek

  4. aduh alahai .. rupa-rupanya nak naik takhta. selamat bersiap-siap dan semoga semuanya berjalan lancar, AMIN

  5. oooo, nak jadi raja sehari rupanya.. tahniah bro..
    “selamat Pengantin Baru..”🙂

  6. wooo. patot la ilang lame no

  7. Selamat menempuh ke alam baru. semoga perjalanan hidup sentiasa dilimpahi rahmat Allah taala. sentiasa bersabar dalam menempuh setiap liku2 kehidupan. Selamat membina kebahagiaan sehingga ke akhir hayat.

  8. sakura~ok, nti aku jemput…

    jeff~trm ksh bro… insyaAllah..

    alycia~trm ksh…..

    fiq~yup, byk keje beb..

    taufik~trm ksh geng, panjang nasihat tu.. InsyaAllah..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: