Posted by: unicorn | November 26, 2007

Submisi Nov @ persetankan.com

aaa.. dah lama aku tak submit gambar kat persetankan ni.. kali ni aku hantar tahap maksimun terus.. lagipun tajuk utk bulan senang.. “SENYUM”.. byk ler gambar org senyum kan.. dah bergambar mesti nk senyum kan… gambar2 yg aku submit kali ni sekitar pada majlis pertunangan aku tempohari…


Responses

  1. cantik betul gambar yang di ambil menggunakan DSLR. bila aku dapat merasa ada kemera DSLR sendiri uhuhu

    p/s : aku dah berpindah ke domain sendiri http://megat.net [update!]

  2. megat~hehehe… kamera digital biasa jer bro.. aku touch-up skit guna photoshop… yup, nti aku update..

  3. wah promote gmbar tunang je….hehe

  4. chot~ bukan tunang aku ler.. gmbar peristiwa…

  5. oooooo bagus2.

  6. wah.. selamat bertunang bro.. patutlah lama menghilang huhu.. darah manis lah nie..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: